"Augesos" krepšininkai "Hustle Point" Molėtų rajono vyrų krepšinio čempionato reguliaraus sezono nugalėtoja

"Augesos" krepšininkai "Hustle Point" Molėtų rajono vyrų krepšinio čempionato reguliaraus sezono nugalėtoja 141

Balandžio 13 d. baigėsi „Hustle Point“ Molėtų rajono vyrų krepšinio čempionato reguliarusis sezonas. Pirmajame etape buvo sužaistos 36 rungtynės, kuriose netrūko staigmenų, bei atkaklių ir permainingų rungtynių. Pirmąją vietą grupėje užėmė „Augiesa“, kurie čempionate patyrė vos vieną pralaimėjimą. Antrąją vietą su dviem pralaimėjimais užėmė „Ežerūnas Plius“, o trečiąją - turintys tokį patį pergalių ir pralaimėjimų skaičių svečiai iš Utenos - „E. K. Workshop“. Ketvirta vieta atiteko „Dvaro“ komandai, kuri surinko 5 pergales ir patyrė 3 pralaimėjimus. Šios komandos žengia į „Hustle Point“ Molėtų rajono vyrų krepšinio čempionato A diviziono pusfinalį.

Balandžio 19 d. 19:30 val. susitinka tarp „Ežerūnas Plius“ ir „E. K. Workshop“. Antrasis A diviziono pusfinalis vyks balandžio 21 d. 14:00 val.  

Penktąją vietą reguliariame čempionate užėmė BC „Žynys“, kuriems pavyko iškovoti 4 pergales ir patirti 4 pralaimėjimus. Šeštą vietą užėmė „BWS“ krepšininkai, surinkę 3 pergales ir patyrę 5 pralaimėjimus. Septintoje vietoje liko „Geltono streso“ komanda, turinti tokį patį pergalių ir pralaimėjimų skaičių. Aštuntąją vietą užėmė „Kiemo“ krepšininkai, su dvejomis pergalėmis ir šešiais pralaimėjimais.  Šios komandos pateko į  „Hustle Point“ Molėtų rajono vyrų krepšinio čempionato B diviziono pusfinalį, kuris vyks balandžio 20 d. 15:30 val., kai susitiks BC „Žynys“ ir „Kiemas“, o 17:00 val. - „BWS“ ir „Geltonas Stresas“.

Paskutinę 8 vietą užėmė „Dubingiai“, kuriems pergalių čempionate iškovoti nepavyko. „Dubingiai“ baigė pasirodymą čempionate. Visos kitos komandos tęsia kovas „Hustle Point“ Molėtų rajono vyrų krepšinio A ir B divizionuose.

 


‹ atgal
svetainiu kurimas MRVKP © 2024

uždaryti

A lyga

B lyga

C lyga

IT lyga

uždaryti